TG Gospodarstvo

FOTO KRITIKA : Kako je moguće da danima odgovorni ne vide ovo na glavnoj ulici?

copyright@tomislavnews.com
Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Već danima, a možda i par mjeseci, u glavnoj ulici u Tomislavgradu, ispred vrata Osnovne glazbene škole, odnosno zgrade Kulturno informativnog centra, na nogostupu, na šetnici su podignute ove ploče, i stoje tako, stoje, na hrpi, a počesto i kao sakupljači smeća.

Pješacima, ne bitno što će netko pomisliti kako ih nema mnogo, šetačima kraljevskim gradom ovo smeta, ne rijetko i posrnu preko ovog kamenja, djeci posebno, pa je bilo i razbijenih koljena, plača.

Nevjerojatno je kako odgovorni ovo ne vidi, ili ako vide kako im ne smeta? Vide se ove podignute ploče, ovaj nered i iz vozila, ako će netko primijetiti kako odgovorni ne idu pješke!

I nije samo ovako ispred KIC-a, isto je i na drugoj strani ulice, podignute su ploče s nogostupa, a u tim rupama i smeća, opušaka, limenki od piva…

Osim što smeta, nije lijepo ni vidjeti! Sve smo se nadali kao će se odgovorni sjetiti ( a ne znamo tko su?), opravdavali ih ružnim vremenom kišom, snijegom, kao da treba deset dana to uraditi, poravnati, ali evo sada lijepih dana, stiže proljeće, pa vas molimo, bilo čiji da je ovo posao, neka požure, neka ovo odrade za nekoliko minuta!

Evo i ova farba na pješačkom vapi za obnovim, što se čeka?

www.tomislavnews.com