TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i hladno zadnje ovozimsko jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je minus 3 stupnja C, puše lagani vjetar, a nebo nad duvanjskim krajem je prekriveno sivim oblacima. Proljeće samo što nije banulo, ali se i zima ne da, pa će rastanak biti hladan!

Ugodan vam i blagoslovljen dan, malo zimski i malo proljetni, jer proljeće nam stiže danas u 10,28 sati, a onda će nam sunce zasjati? Trebalo bi, ali je jutros prispalo, pa od njega još nema naznaka. Vama i nama je važno da smo se jutros probudili, pa budimo veseli i čili – sjesti za jutarnju kavu i sanjariti, jer proljeće je vrijeme novih početaka, novih ljubavi, novih izazova, vrijeme listanja, cvjetanja, vrijeme novoga, boljega života. I zato hrabro kročite u ovaj dan, laganog koraka, ne bojte se ni hladnoće ni oblaka, ni zlih pogleda, ni ružnih riječi!

Ako ljubav u srcu nosite, nitko vam ništa ne može, raširite ruke u zagrljaj proljeću, suncu, glasno se nasmijte, osmijehom počastite sve oko sebe, bez obzira kakav odgovor dobili na svoju ljubav i dobrotu, jer ne živi čovjek od ljubavi  što mu drugi daju, nego ljubavi koju daruje drugima!

www.tomislavnews.com