TG Osmrtnice

OBAVIJEST O SMRTI: Preminuo je prof.dr.sc. Luka Crnković u 75. godini života

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

U dubokoj boli javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je naš voljeni prof.dr.sc. Luka Crnković, nakon duge i teške bolesti, blago u Gospodinu preminuo u četvrtak, 29. travnja, 2021. godine, u 75. godini života.

POKOP DRAGOG NAM POKOJNIKA OBAVIT ĆE SE U SRIJEDU, 5. SVIBNJA, 2021. GODINE, U 16,00 SATI, NA GROBLJU U GRABOVICI – TOMISLAVGRAD.

Pokoj vječni daruj mu Gospodine, svjetlost vječna neka mu svijetli, počivao u miru Božjem.

Obitelji iskrena sućut.

 

IN MEMORIAM: prof.dr.sc. Luka Crnković

Profesor doktor znanosti Luka Crnković, redoviti profesor rođen je 24. studenog 1946. godine u Grabovici, općina Tomislavgrad. Osnovnu je školu završio u Prisoju, Ekonomsku u Livnu, a diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Upravo je u Osijeku Luka nastavio svoj životni put koji je u profesionalnom smislu bio ispunjen znanstvenim i istraživačkim radom u području ekonomije, računovodstva i financija. Bogat iskustvom i znanjem u već spomenutom području, doktorirao je 1992. godine također na Ekonomskom fakultetu u Osijeku gdje je proveo najveći dio svog radnog vijeka. Najveću je potporu u tomu imao od svoje obitelji – supruge Marice, sina Damira te ostale rodbine i prijatelja s kojima je rado provodio svoje vrijeme.

Ljubav i rad su ga vezali uz Osijek i Slavoniju koju je jako volio, ali srce je uvijek vuklo i južnom, rodnom kraju i grudi od koje je potekao.

www.tomislavnews.com