TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro i sparno jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 20 stupnjeva C, nema vjetra da rastjera sparinu, nebo iznad duvanjskog kraju uglavnom je vedro, ali ima oblaka na putu sunčevim zrakama pa je i sunce nekako muklo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji sparni dan pri kraju mjeseca srpnja, srce je ljeta i neka vam vrućina i sparina ne smeta, samo se prisjetite hladnih zima i već će vam biti hladnije i zračnije. Vjerujem da ste već za jutarnjom  kavom, ako ste u društvu pričate što ste sanjali, a u stvarnosti često se događa ono što ni u snu niste sanjali, ali samo ako je dobro, ako je lijepo, neka se događa, neka se ostvarivanje ne odgađa.

Priča se kako su se duvanjske bake , svekrve, odjednom razradile, kreče ili generalno čiste kuće jer: “Dolaze moji na odmor iz Njemačke, Austrije, Švicarske, Hrvatske… pa neka ih dočeka sve čisto i uređeno, a oni su na odmoru pa neka se samo odmaraju…”, kao da dolazi sanitarna inspekcija ili fratar posvećivati kuće o Božiću pa sve mora biti cakum- pakum, haha.

Nego, polako vi, ljeto je svima, pa i bakama, za odmaranje, za šetnju, za čitanje, za gledanje sapunica, za kuhanje kolačića unučadi…važno je da vam je srce puno ljubavi i da ju širite svuda oko sebe, sve ostalo može biti – zaostalo!

www.tomislavnews.com