HB ZupanijaTG Gospodarstvo

JAČANJE suradnje ŠGD HBŠ i Uprave za šumarstvo HBŽ

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Predstavnici Uprave ŠGD HBŠ d.o.o. Kupres na čelu s direktorom Mariom Mašićem predstavnicima Uprave za šumarstvo HBŽ ispred zgrade ŠGD HBŠ u Kupresu, na korištenje uručili tri nova terenska vozila i 10 nadzornih kamera.

Temeljem sporazuma kojeg su potpisali Ministarstvo poljoprivrede vodoprivrede i šumarstva HBŽ, Uprava za šumarstvo HBŽ i Šumskogospodarsko društvo HBŠ d.o.o. Kupres dogovorena je suradnja kroz pružanje podrške i opreme u cilju uspješnijeg provođenja aktivnosti Uprave za šumarstvo prilikom zaštite državnih šuma na području Hercegbosanske županije.

Na sastanku je dogovoreno da će Hercegbosanske šume preko svojih patrolno-promatračkih timova koji su ujedno zaduženi za nadziranje određenih rajona vršiti dojavu svih uočenih nepravilnosti unutar pojedinog šumskogospodarskog područja sve s ciljem što kvalitetnije zaštite šumskog područja.

Ispred ŠGD HBŠ sastanku su nazočili direktor Mario Mašić, izvršni direktori Ilija Musić i Ivan Petrović te predstavnici Uprave za šumarstvo Vlado Soldo i Dražen Bilokopa, objavljeno je na web stranici Hercegbosanske šume.

www.tomislavnews.com