TG Zanimljivosti

1. PRIGODNICA : Bahatost je gadna bolest koja se širi i u malim mjestima!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ


Go to Kamen Galir

Bahatost je upravo proporcionalna materijalnom bogaćenju, najčešće na račun ili na štetu drugih osoba ili vladanjem nad njima!
Bahat čovjek, a pojavljuju se, nažalost i u našoj maloj sredini, oko nas, ne bira sredstva kako bi došao do cilja , po onoj poznatoj N. Machiavellievoj : “Cilj opravdava sredstvo!”
Primjećujete li takve osobe i u svojoj sredini, okolini? Oni vas ne primjećuju, za njih, ako niste moćniji i bogatijih od njih, ne postojite! Neka vas to ne brine, nisu oni, budite sigurni, sretniji od vas, niti im je život ispunjen radošću, kako se površnom promatraču može učiniti.

Bahatost je gadna bolest za koju ne postoji cjepivo, oboljeli je nisu svjesni sve do jednoga dana, a tada im ni velika moć, ni najveća gomila novca, zlata, bogatstva neće pomoći!

“Bahatost ili posuđenica arogancija je stav koji precjenjuje vlastitu vrijednost ili vlastite vještine. Potiče i oholost, drskost i prijezirno ponašanje prema drugim ljudima. Ispraznost i narcizam pogoduju nastanku bahatosti”(wikipedia)

www.tomislavnews.com/Foto ilustracija