TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ


Go to Kamen Galir

Temperatura je 15 stupnjeva C, puše lagani vjetar, a nebo nad duvanjskim krajem nekako još mutno na istoku od oblačne večeri, ali sunce se nazire kroz oblake,  rano je ,  jutro je još nezajutreno.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora, dan koji treba posvetiti sebi i obitelji ako je na okupu, a ako se obitelj razišla na sve strane, onda ih, kada se malo odjutri, nazovite, upitajte kako su, porazgovarajte, ali ih ne “dušite” svojim brigama ili onim lošim što se oko vas događa. Svojim razgovorom uljepšajte im dan, malo se nasmijte, ispričajte im novu šalu ili saslušajte njih ako osjetite da su raspoloženi za priču, da oni imaju potrebu nešto vama ispričati.
 
Danas će biti lijepo i prošetati, vrućine prošle, a hladnoća još nije stigla, pa je ovo međuvrijeme između ljeta i jeseni ugodno za šetnju, za pogled na prirodu koja mijenja boju od zelene prema žutoj. Kuda god šetali, hodili ili samo u toplom domu sjedili, neka vam srce bude ispunjeno ljubavlju, a duša mirom i – ne mora vam svatko biti simpatičan, ne morate svakoga voljeti, ali nikoga nemojte mrziti, izbrišite osjećanje mržnje ako ga ima u vama i truna, jer čovjek je stvoren za ljubav, za dobrotu!

www.tomislavnews.com