TG Vijesti

DOBRO vam vjetrovito, oblačno i hladno jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ


Go to Kamen Galir

Temperatura je 8 stupnjeva C, ali puše jak vjetar pa se čini da je mnogo hladnije, tamni oblaci prekrili su nebo nad duvanjskim krajem, a sunce se još ne nazire iznad Vrana, miriše i na prvi snijeg.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, oblačna i hladna, tmurna, ali vi ne gledajte kroz prozor nego u svoju nutrinu i ako je tamo sve u redu, mirno i toplo, ako ste zadovoljni sa sobom i u miru sa svojom savješću, nema razloga da ne budete vedri i veseli.

Uz jutarnju kavu pustite malo mašti na volju, pozitivnim mislima doprite do dragih ljudi, do članova svoje obitelji koji nisu pored vas nego negdje daleko i budite sigurni da će vaše misli, vaše molitve i za njih doprijeti do njih.

Vrijeme nije za šetnju, zato ostanite u toplom domu i radite ono što će vas radovati, bilo da razgovarate s dragim ljudima, nazovete ih telefonom, ili čitate dobru knjigu, gledate televiziju, a ako ste sretnik, sretnica igrajte se s djecom, unucima, pričajte im o jeseni, o ljepoti prirode, o različitim bojama lišća na drveću. Važno je provesti dan u ljubavi i radosti, jer nikada ne znate kada će nestati dana!

www.tomislavnews.com