TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 8 stupnjeva C, nema vjetra, nebo nad duvanjskim krajem je uglavnom vedro, ali nekako na istoku mutno, jer sunce se još nije razbudilo, sanjivo je u jesensko jutro.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan i ako ste se i jutros podigli i na noge stali, pa se osjećate dobro i čilo, zadržite taj osjećaj i zahvalite Bogu da je tako, a nikako jutro ne počnite kuknjavom, kako ste loše spavali, ružno sanjali, kako vam se ništa ne da! Ne mislite tako, odagnajte takvo razmišljanje, a ni slučajno ne izgovarajte jer vam se može dogoditi autosugestijom da baš budete tako loše volje, neraspoloženi, a to vam stvara bore i skraćuje život.

Nema živoga čovjeka kojemu je sve potaman, kojemu je život savršen i to je dobro, jer kada bi bilo sve savršeno, kada bi nam se ispunile želje i ostvarili svi planovi u čemu bismo vidjeli smisao života?! Život bez izaziva, bez želje i potrebe da svako jutro trebamo ustati i hrabro se suočiti sa svime što nam donosi novi dan, a znamo da je nepredvidiv. Zato je važno od ranoga jutra s ljubavlju u srcu, mirom u duši i osmijehom na usnama ispuniti svaki minut, svaki sat što je pred nama i to podijeliti s drugima!

www.tomislavnews.com