TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i razmjerno toplo jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 9 stupnjeva C, nema vjetra, a za razliku od nekoliko posljednjih uglavnom vedrih dana, jutros je nebo nad duvanjskim krajem prekriveno sivim oblacima, a sunce, a već mu je bilo vrijeme, još uvijek se ne budi.

Ugodan vam i blagoslovljen dan i ne čekajte sunce da unese vedrinu i svjetlost u vaše jutro, pronađite u svojoj nutrini razloga za to, za radost novom danu i raširite ruke u zagrljaj, osmijehom spremni dočekati svaki izazov i hrabro mu odgovoriti.

Ako možete upravljati svojim mislima na ovako oblačnom danu tada iz prve jutarnje kave izbacite sve ružno, sve loše što vam se dogodilo prošlih godina, mjeseci i dana, a dodajte samo lijepa sjećanja, jer vrijeme ne možete vratiti niti ono što se dogodilo učiniti drukčijim, ali zato možete utjecati na današnja, sadašnja događanja i osjećanja, a ono što nije bilo dobro ne ponavljati, neka vam služi samo kao opomena, upozorenje kako ne treba raditi.

Zato u prvu jutarnju kavu dodajte puno ljubavi, snova, osmijeha, vedrine, pozitivnih misli i neka se šire svuda okolo s mirisom kave i traju cijeli dan, a sutra, opet isto, s ljubavlju u srcu i mirom u duši!

www.tomislavnews.com