HrvatskaTG Vijesti

VIDEO/ZAHVALA – LIJEPA ČESTITKA: DANAS je 22. rođendan Humanitarne udruge “Kap ljubavi”, 22 godine pružanja pomoći potrebitima!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Gledajući prilog na TV-u našeg fra Đoku je pogodila, dirnula sudbina gospodina Branka Drače iz mjesta Biljane Donje, nedaleko od Zadra.

Kao i mnoge slične priče na koje nije mogao ostati imun i morao je reagirati, tako je bilo i ovaj put! Često zna ponoviti da dok možemo pomagat ćemo, bar da se ne bude gladno!

Tako je i ovaj put nazvao prijatelja i rekao mu da zove Stanka Gospića, čovjeka koji živi u Zadru i  zamoli ga da posjeti gospodina Draču, provjeri situaciju i kupi što mu je najpotrebnije za određenu svotu novca. Rečeno učinjeno! U što kraćem roku Stanko je posjetio gospodina Branka i uručio mu potrebite stvari. Pozdravio ga, a naravno čim bude zgodno i fra Đoka će s ekipom put Zadra do Branka.

I tako, evo dvadeset dvije godine! Vi pomažete Kapljici, kako bi se kolo dobrote “kolutalo” sve jače, da se kapljice množe i slijevaju u mora ljubavi! A ove DVADESET DVIJE godine prođoše, k’o dlanom o dlan, k’o jedan dan!

Puno smo toga zajedno s vama dobri ljudi napravili, puno osmjeha izmamili, puno zagrljaja dali, a još više primili. Plakali smo, smijali se…Radili, gradili…! Hvala vam što ste uz fra Đoku i “Kap ljubavi” sve ove godine, hvala vam što pomažete da pomognemo! Hvala na povjerenju, hvala za sve! Ako Bog da zdravlja, svi zajedno ćemo još puno toga dobroga napraviti. Naš rad uvijek prepuštamo u Božje ruke. Neka vas sve dragi Bog blagoslovi i čuva!

DANAS JE DVADESET DRUGI ROĐENDAN “KAPI LJUBAVI”! Bogu hvala za sve ove godine i one koje su ispred nas!❣❣🙏
P.S. U prilogu je video zahvale gospodina Branka, a kud ljepša čestitka od ove.😉😊

Pogledajte i tv prilog  o gospodinu Branku!

Pogledajte na linku ispod i tv prilog  o gospodinu Branku!

https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/invalid-rada-zivi-u-neljudskim-uvjetima-3311800?fbclid=IwAR36dByumI8KXe0rmB2m-uHa822DHSTZIM3msp6TDIgRQadclFXFyn8Dtuo

www.tomislavnews.com/Duhovno humanitarna udruga “Kap Ljubavi”