TG Vijesti

DOBRO vam sunčano i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 10 stupnjeva C, puše lagani vjetar, nebo nad duvanjskim krajem je, uglavnom, vedro, ima po neki magličasti oblak na istoku, ali je sunce uranilo, razgoni ih, kako bi Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, zadnji dan travnja, a sunčano i toplo jutro najavljuje ljepše i toplije dane. Šteta je danas ostati doma, u zatvorenom, zato nakon jutarnje kave krenite malo u šetnju, protegnite noge, udišite duboko, zagrlite sunce, radujte se novom danu, procvjetalom drveću i cvijeću, pjevu ptica i žuboru rijeke, potoka, radujte se ljepoti prirode što nam je Bog dade, cijenite to i čuvajte je, ne zagađujte.

Neki imaju produljeni odmor, neki blagdan sv. Josipa Radnika, neki Praznik rada, neki će sutra otići na svetu misu i blagoslov polja na grobljima, pa na užinu kod rodbine i prijatelja ili iste dočekati i kod sebe ugostiti, ne bitno! Neki se pripremaju za slavlje Bajrama… Važno je  srce ispuniti ljubavlju, dušu mirom, pomoći potrebitima, utješite one utjehe potrebne i sve to  dijeliti uz tople osmijehe, uljepšati ovaj svijet!

www.tomislavnews.com