SvijetTG Zanimljivosti

FOTO – DNEVNIK duvanjske (brišničke) hodočasnice (6.): Kad “ministrica kauča” krene na Put sv. Jakova – Nikako upamtit di sam šta ostavila, znači – Švabo odabij!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Moj Camino- Dan VI.
Svitu moj čeljadi lipa!
Piše: Franka Čolina

Sinoć sam imala prenoćište teški luksuz, krevet pri zemlji ne moram tihu alpinisticu glumit veruć se na krevet na sprat. Tuševi, wc sve teška ekskluziva. Jutros smo solidno rano krenule oko 6:30, to vam je za Španjolce zora rana…Danas pola dana planina i šuma, pola dana žitnih polja…i još dva nova Hrvata na Putu. Danas smo zaključili da radimo idealnu vježbu protiv Alzheimera…slažem ruksak 100 puta dnevno i nikako upamtit di sam šta ostavila, znači Švabo odabij!😡


Ostale medicinarije fala Bogu super, žulja ni jednog nema. Što kaže moja draga M. kad idemo u Međugorje pješke “a šta je s ovim izvan patika, svi pitaju kakvo je stanje u patikama, a ovo ostalo što će pootpadat nikog nije briga”. Draga moja M. kod mene trenutno i ovo izvan patika odlično, bletice se ne piju, kremice se ne trackaju, jer stvarno nema potrebe.
Uglavnom uživanje na maxi🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️
Molitvica
Možda ste pomislili kakva je fotka ovoga prekrasnog djeteta,  kakve veze ima s mojim Caminom, e pa imaaaa…


Ova slatka bića su moja velika ljubav a oni i jesu prava LJUBAV, obožavam ih, baš ih prevolim🥰
U mojim molitvama, srcu i koracima danas su bili samo oni i s njih nekoliko u mislima sam uživala jedan predivan dan na Caminu.
Gospodine moj, čuvaj mi drage moje Daunovce i njihove osmjehe najljepše!
P.S.Ukrala sam im pola sata za dida Mirkana, ipak je njemu danas ovozemaljski roćkas😉

www.tomislavnews.com/Tekst i foto: Franka Čolina

NAPOMENA: Tekst nije lektoriran!