KolumneSvijetTG Zanimljivosti

FOTO – DNEVNIK duvanjske (brišničke) hodočasnice (23.)- Kad “ministrica kauča” krene na Put sv. Jakova: “Opet u tuđu rašćiku, a tu bile i neke trišnjice, pa…!”

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Moj Camino-XXIII. dan
Svitu moj ,čeljadi lipa!
Brojimo 7

Piše : Franka Čolina
Pravo sam se nasikirala što se vi mislite šta će te kad ja završim ovaj svoj Camino🤔! Ma briga me !šta će te vi?!ali me itekako briga šta ću ja🙉? Pa sad kad ugleda da brojimo još 7 nije mi dobro, ozbiljno😢
Al nije kraj dok ne bude kraj, prema tome ajmo okrenuti priču drugačije.


Juhuuuuu još samo 7 dana i ako Bog da stižemo u Santiago kod našega Jakiše. Ajme, pa to će biti jedan od sretnijih dana u mome životu. Činjenica da će te i vi svi biti skupa sa mnom, utoliko je sreća veća(ovdje čak ispade i neka rima…hmmmm).E jeste vidili kako se to radi, samo pozitiva😉


Nestalo zaliha rašćike sinoć i naravno jutros opet u akciju. Ma malo, jedno 10-tak listića🙃, malo trešnjica bile blizu rašćike🙈A jesu i slatke onako kad bereš i jedeš mili Bože, a o brzini i jedenja i branja da ne pričam🤫Postajem lopov na veliko, ali počelo je od male stvari-par listova rašćike😉(znači tako se to radi).


Sinoć mi stiže ova slika(vidite je druga po redu),tepmerature u Španjolskoj, ma koga briga i za to kao da meni smeta što je vruće. Nimalo ,Bože sačuvaj🙀.

Molitvica
Danas u mojim molitvama, srcu i koracima svi ovisnici i njihove obitelji. Gospodine moj pogledaj i pomozi svima njima, daj im snagu i ljubav u borbi s tim opakim zlom. Proslavi se Gospodine po svima njima daj da shvate da samo i jedino o tebi budu ovisni.
P.S. Trenutna temp. je milijun😱
Poslanica Rimljanima 8, 31
„Ako je Bog za nas, tko će protiv nas?“

www.tomislavnews.com/Tekst i foto: Franka Čolina

NAPOMENA: Tekst nije lektoriran!