TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 21 stupanj C, puše lagani vjetar, nebo nad duvanjskim krajem je razmjerno je vedro, oblaka, kako to često bude, ima iznad Vrana, na istoku, na putu suncu, pa se zrake još probijaju  kroz oblake.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, malo sparan, ali ljeto je i ništa neočekivano, iako bi valjala jedna iznenadna kiša, pljusak, jer je zemlja, priroda, već žedna, a nitko je ne može dovoljno zaliti, napojiti, osim kiše, koja bi donijela i osvježenje.

Ali ono na što ne možete utjecati, najbolje se što prije pomoriti i moliti Boga da usliši molitve. Ne treba se prepustiti ni malodušju, stihiji, koliko god je moguće upravljajte svojim postupcima, svojim životom. Nastojte i u svakom čovjeku vidjeti ono najbolje, a malo je ljudi koji nemaju u sebi dobrote, samo je treba potražiti, otkriti. A ako su neke osobe uistinu loše, na vas djeluju negativno, uvijek su ljute, neraspoložene, zaobiđite ih, ne dajte da iscrpljuju vašu energiju za svoju zlobu, sačuvajte svoj mir, strpljenje, ali krenite drugim, ljepšim putem.

Ako nosite ljubav u srcu, mir u duši, vi ste posvećeni i uvijek ćete pronaći pravi put za radovati se životu, svijetu, dobrim ljudima, lijepoj i zdravoj prirodi!

www.tomislavnews.com