TG Gospodarstvo

FOTO/VIDEO KRITIKA: Kroz Viničko polje rupe na asfaltu krpili šljunkom, Bože sačuvaj!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Ohrabrena vašom jučerašnjom kritikom postavljanja asfalta po gradu koje su radili “stručnjaci”, šaljem vam ove fotografije s ceste preko Viničkog polja i kako je tu popravljan ili obnavljan asfalt, fotografije sve govore!

Dakle na Viničkom polju to jest o asfaltu  na cesti kroz polje koja se krpila, obnavljala svake godine, nekako smo se snalazili vodeći se onom bolje išta nego ništa!

Međutim, ove godine to što su napravili, kako su zakrpili velike rupe više je smiješno i čovjek da ne povjeruje, ali onima koji tuda voze i prolaze, vjerujte nije smiješno nego žalosno!

Rupe su zakrpali šljunkom i sad se taj šljunak (prilično oštar) voda je pokrenula iz rupa na ono malo preostalog asfalta tako da je velika šansa isjeći gume na vozilu ili tko ne zna što gas čeka na putu pri malo većoj brzini lako će sletjeti s ceste. A moja djevojčica pokušava voziti bicikl tom cestom ali bezuspješno🙄

Molimo one koji su naredili ovakvu obnovu ceste preko Viničkog polja i one  koji su je “obnovili” da nikome više ovako ne obnavljaju, a sve Viničane i njihove prijatelje koji dolaze ili namjeravaju, po običaju, ovo ljeto doći u rodni kraj da dobro paze preko polje kad voze!

Hvala vam ako ovo objavite!

Milica Bilobrk

www.tomislavnews.com/Tekst i foto: Milica B.