TG Politika

FOTO / IZ SARAJLIJA jasno poručeno: Pomak , a ne uzmak! Hercegbosanska županija prva, a ne deseti!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Dom kulture u Sarajlijama bio je večeras ispunjen brojnim članovima, simpatizerima i prijateljima okupljenima oko ideje i programa Hrvatskoga nacionalnoga pomaka (HNP), koji je nastao 2020. iz nepokoravanja i iz čvrste odlučnosti i neslomljivosti prema bilo kojemu političkom središtu koje je tražilo slijepu poslušnosti i stoga je nastao slogan “Pomak a ne uzmak”, prvi put korišten u kampanji za Lokalne izbore 2020.
U kampanji za ovogodišnje Opće izbore središnji slogan HNP-a je “Hercegbosanska županija prva, a ne deseti!” Županija kojoj je netko s namjerno to odredio, nikako neće biti deseti (kanton)!


Uz predstavljanje kandidata za sve razine vlasti, učinjeno u proteklim mjesecima otkako je formirana Vlada HBŽ (od 21. prosinca 2020.), kao i predstavljajući planove za iduće razdoblje okupljenima su se obratili predsjednik temeljnog ogranka Ljubuša Luka Krstanović.
U nastavku su govorili predsjednik Vlade HBŽ i HNP-a Ivan Vukadin, općinski načelnik Ivan Buntić i Petar Galić, nositelj liste za Zastupnički dom Parlamenta F BiH.
Kao i na svima dosadašnjim skupovima nezaobilazne su bile lokalne teme i dani su odgovori na sve upite, priopćeno je iz  HNP.

www.tomislavnews.com/Promo tekst