TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro i prohladno nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 11 stupnjeva C, puše vjetar, a nebo nad duvanjskim krajem razmjerno je vedro, maglovito u podnožju planina, a sunce se nazire iza Vrana.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora,  jutro u kojemu ćete popiti kavu s članovima obitelji, s prijateljima, susjedima, dragim ljudima koji vas neće opteretiti teškim pričama, ružnim snovima, bliskim osobama kojima možete reći kako ne želite to slušati, koje možete, a da se ne naljute,  prekinuti u pola rečenice ako započnu s teškim pričama.

Budite zahvalni Bogu na još jednom darovanom danu u kojemu ćete biti dobro raspoloženi i to raspoloženje prenijeti i na sve osobe oko sebe, u kojemu ćete s ljubavlju pripremiti obiteljski ručak ili biti pozvani na objed i druženje kod rodbine i prijatelja. Bitno je ne raditi ništa što vam nije drago, preko volje, jer tu nema radosti ni veselja.

Ako sebi možete dopustiti, a ništa ne planirate raditi od gore navedenog, najbolji odmor je dobra knjiga ili gledanje omiljene serije, zanimljivog dokumentarca…

Sve što budete radili ili kuda hodili, neka bude s ljubavlju u srcu, mirom u duši i osmijehom na usnama!

www.tomislavnews.com