HB ZupanijaTG Kultura/Zabava

FOTO : Ukupni pobjednik 5. Šumarijade nedavno održane u Tomislavgradu je ekipa Šumarije Bosansko Grahovo

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

U Tomislavgradu je održana V. Šumarijada ŠGD “Hercegbosanske šume“ d.o.o. Kupres u Tomislavgradu, na terenima Gradskog Stadiona Tomislavgrad, u petak, 07.10.2022. godine, održana je 5. Šumarijada ŠGD „Hercegbosanske šume“ d.o.o. Kupres.

Radi se već o tradicionalnoj sportsko zabavnoj manifestaciji i natjecanju rekreativnog karaktera u kojoj se organizacijske jedinice ŠGD “Hercegbosanske šume” d.o.o. Kupres međusobno natječu u 11 grupnih i pojedinačnih sportskih disciplina. Sudjelovale su ekipe Šumarija Glamoč, Drvar, Bosansko Grahovo, Livno, Kupres, Tomislavgrad, Rasadnik Pržine i Direkcije. Natjecalo se u malom nogometu, odbojci, potezanju konopa, boćanju, bacanju kugle, streljaštvu, trčanju u vreći, skoku u dalj i drugim disciplinama.

Na samom početku manifestacije prisutne natjecatelje kao i goste pozdravio je te im poželio dobrodošlicu i ugodan boravak generalni direktor ŠGD „Hercegbosanske šume“ d.o.o. Kupres Mario Mašić. Nakon pozdravnog govora direktor je 5. Šumarijadu proglasio otvorenom, nakon čega je uslijedio natjecateljski dio koji je potrajao cijeli dan. Po završetku natjecateljskog dijela uslijedilo je proglašenje pobjednika i dodjela diploma najuspješnijim pojedincima i ekipama. Ukupni pobjednik 5. Šumarijade u Tomislavgradu je ekipa Šumarije Bosansko Grahovo kojoj je pripao i pobjednički pehar. Na Šumarijadi je sudjelovalo 350 natjecatelja. Nakon dodjele diploma uspješnim natjecateljima nastavljeno je druženje u ugodnoj atmosferi do večernjih sati, priopćeno je iz Hercegbosanske šume, gdje možete vidjeti i foto galeriju!

www.tomislavnews.com