TG Crna kronika

TUGA :Slijetanje motornog vozila s kolnika ispod Bukovice, Tomislavgrad, a nakon nezgode vozač preminuo

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Dana, 11.12.2022. godine u 18,10 sati dogodila se prometna nezgoda na magistralnom putu Tomislavgrad – Posušje u mjestu Bukovica, Tomislavgrad, u kojoj je B.R. rođen 1956 godine u mjestu Roško Polje, upravljajući motornim vozilom marke ” Mercedes” registarskih oznaka T47 A 759, izgubio nadzor nad vozilom i sletio s kolnika.

Nakon nezgode B.R. je izišao iz vozila i zatražio pomoć od prolaznika koji su u tom trenutku prolazili tim djelom puta da ga povezu do obližnjeg ugostiteljskog objekta, a radilo se o osobama iz Zavidovića, koji su se kretali  motornim vozilom marke “Ford”, što su isti i učinili. Nakon kraće vožnje u jednom trenutku B.R. je pozlilo, te je izgubio svijest.

Nakon čega su na mjesto događaja pozvani djelatnici HMP DZ Tomislavgrad i djelatnici PP Tomislavgrad, gdje je od strane dežurnog liječnika DZ Tomislavgrad nakon pregleda tijela konstatirana smrt B.R.. Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Tomislavgrad, o svemu je upoznat dežurni Županijski tužitelj, nakon čega je tijelo preminulog predano obitelji, priopćeno je iz MUP HBŽ.

www.tomislavnews.com