TG Sport

PETI BEACH RUGBY FEST na Buškom jezeru uspješno organiziran!

Jučer (5. srpnja, 2015.) je na plaži Marinovac, na Buškom jezeru, u općini Tomislavgrad, održan 5. Beach rugby fest, na kojem je nastupilo 9 ekipa. DONOSIMO REZULTATE!

Turnir je počeo u 12 sati po lijepom i sunčanom vremenu. Posjetitelji turnira su mogli uživati u odličnim utakmicama i fair play atmosferi. U teškim uvjetima za igru, na 30 stupnjeva, ekipe su pokazale odličnu igru, nisu se štedjeli ni sekundu na terenu, tako da je i medicinska ekipa Doma zdravalja Tomislavgrad imala samo par manjih intervencija.
U vrlo jakoj konkurenciji svojom igrom  izdvojila se i suvereno osvojila turnir ekipa iz Makarske koja je imala u svojim redovima kombinaciju iskustva i mladosti. Makarani su pobijedili u svim dvobojima na turniru i postali po prvi put pobjednici najstarijeg Beach rubgy turnira u Bosni i Hercegovini.
U finalu su svladali ekipu Sjeverne Dalmacije koji su zasluženo odnijeli drugo mjesto. U utakmici za treće mjesto ekipa Čelika 1, koju su činili seniori zeničkog Čelika, pobijedila je Alkare iz Sinja.


Turnir je protekao u sportskoj i fair play atmosferi, u pozitivnom duhu i prijateljskom ozračju, kakvi bi, inače trebali biti svi sportski događaji.
Za ovako lijep i zanimljiv turnir zaslužni su, prije svih, organizatori:  Ragby klub Tomislav i Udruga građana Dobri ljudi.

Rezultate možete pogledati OVDJE

www.tomislavnews.com/organizator