TG Gospodarstvo

NEKOLIKO dobrih, aktualnih vijesti iz Šuice, a jedna od njih je i otvaranje Dječjeg vrtića

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Infrastrukturni radovi u Šujici-Šuici su u punom jeku. Radi se dio puta od groblja Krivača do Podkule, a put će biti asfaltiran. Radi se i put u Galečiću prema groblju.

Nažalost, zbog nekih tehničkih problema, zbog neriješenih imovinsko- pravnih odnosa, put neće biti urađen do samog groblja, ali veći dio puta bit će urađen.
Slijedi i još jedna dionica puta, koja se treba odraditi u ovom narednom periodu – put iz Drage do Kuline.

I još jedna dobra vijest, pogotovu za djecu i mlade roditelje, a sigurno će obradovati i pokoju baku. U ponedjeljak, 11. rujna, 2023. godine, otvara se Dječji vrtić u Šujici.
Radovi su privedeni kraju, prostorije su renovirane i prilagođene za djecu.
E sad…
Posla ima još mnogo, gotovo svi lokalni putovi po Šujici su zreli za obnovu, rasvjeta je, nažalost, već dugo problem, mnogo sijalica ne svijetli.
Već nekoliko godina čekamo da započne izgradnja Spomen obilježja na mjestu gdje su zaustavljanje tenkova 91. godine i obranjeni ovi krajevi. Ima još dosta toga za uraditi i urediti u Šuici.
Svatko od nas naći će nešto čim nije zadovoljan, ipak se nešto radi, ima pomaka i nadajmo se da će se tako i nastaviti. Podržimo ono dobro što se radi i vjerujmo da će biti bolje.
I ne zaboravimo: svatko od nas može učiniti nešto dobro, pa barem malo, kako bi nam svima bilo bolje!

Objava je Šujica-Šuica/FB

www.tomislavnews.com