TG Sport

ANAMARIJA PRLJEVIĆ DOBILA PONUDU KLUBA IZ LIGE PRVAKA: Najljepši je osjećaj kad zasvira himna BiH

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Nogometni stručnjaci je smatraju velikim talentom i djevojkom koja će imati blistavu karijeru. Anamarija Prljević je trenutno među najperspektivnijim golmanicama u regiji i šire. Sa 15 godina dobila je poziv u U17 reprezentaciju BiH gdje je odmah dobila status prvog golmana. Sjajno brani u Interu iz Posušja, a igre nisu prošle nezapaženo. Stigla je ponuda iz Splita koja će igrati Ligu prvaka, ali mlada djevojka iz sela Brišnik pored Tomislavgrada je zbog školskih obveza morala staviti na čekanje inozemni transfer.

“Velika je čast kad se za vas interesira klub iz Lige prvaka. Iza mene je sjajna sezona u Interu i cilj mi je da još više i jače napredujem. Nažalost, zbog školskih obaveza nisam prihvatila ponudu Splita, ali moji nogometni snovi tu nisu gotovi. Što se tiče reprezentacije to je neopisiv osjećaj. Prelijepo je slušati himnu svoje BiH “, rekla je Prljević za Sportske.ba.

Sigurni smo da ćemo ovu djevojku uskoro gledati na ozbiljnoj nogometnoj mapi,  a BiH može biti ponosna još jednim draguljom.

www.tomislavnews.com/ Izvor: (Haris Zilić/Sportske.ba)