tomislavnews.com

FOTO/BIHAMK : Stanje na cestama 11. siječnja, 2021. godine, zanimljiva fotografija iz Mesihovine!

O stanju na cestama i B i H na dan 11. 01. 2021. godine  BIHAMK javlja:

Otežano je prometovanje na većini putnih pravaca u BIH, ali zahvaljujući ekipama putne operative, prohodnost većine putnih pravaca je dobra i prometuje se bez posebnih zabrana. Upozoravamo na dionice u višim planinskim predjelima, gdje snijega na kolovozu ima od 2 do 5 cm. Na području jugozapadne Bosne jaki udari vjetra formiraju snježne nanose. Na magistralnom putu Livno-Šuica (preko prijevoja Borova Glava) upozoravamo na učestale izlaske divljih konja na cestu. Apeliramo na vozače da voze maksimalno oprezno, da vožnju prilagode trenutnim uvjetima na putu, kao i da na put ne kreću bez zimske opreme.

Promet je zbog radova obustavljen u tunelu Jasen (Prozor-Jablanica). Putnička i manja teretna vozila prometuje obilaznicom oko tunela, dok se teretna vozila preko 7,5 tona (s izuzetkom autobusa) usmjeravaju na alternativne pravce: Mostar-Široki Brijeg-Posušje-Tomislavgrad-Kupres-Bugojno i Mostar-Sarajevo-Busovača-Novi Travnik-Bugojno, javljaju iz BIHAMK, a vi, dragi naši čitatelji vozači, ako ako vozite putovima u B i H, javljajte koliko su točne ove informacije ili najbolje: pošaljite nam fotografije o stanju na putovima, ne samo magistralnim, nego i regionalnim, lokalnim i mi ćemo objaviti fotografije kako bi naši brojni čitatelji imali neposrednu informaciju i fotografiju. Hvala!

Fotografije su s kamere uživo AMS B i H, a zanimljiva nam ova fotografija iz Mesihovine, ovaj “snježni stup”, je li to “pijavica”  od vijara, od pušanije ili tu ima neki stup, štap…?

www.tomislavnews.com