TG Kultura/Zabava

ČESTITAMO : Mjuzikl “Kralj lavova” na 59. Međunarodnom dječjem festivalu u Šibeniku!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Mjuzikl “Kralj lavova” koji izvede članovi Škole mjuzikla i glume Kulturno-informativnoga centra Tomislavgrad dobio je međunarodno priznanje za kvalitetu izvedbe i to ni manje ni više nego Hrvatskoga narodnoga kazališta u Šibeniku, pozivom za sudjelovanjem na službenom programu ovogodišnjeg 59. Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku.

Predstava će biti izvedena 21. lipnja ove godine na, kako je u službenom pozivu naglašeno najljepšoj i najvećoj Ljetnoj pozornici, s početkom u 21 sati.

Ovo je vrhunsko priznanje prije svega mladim glumcima (njih tridesetak) koji su godinu dana marljivo radili i pripremali ovu predstavu, njihovoj voditeljici Zrinki Lukač, ravnateljici KIC-a Danijeli Papić i svima ostalima koji su na bilo koji način sudjelovali u pripremi i realizaciji ove predstave.

Tomislavgrad može biti ponosan na ove mlade, marljive i talentirane osobe koje su dokazale da i male sredine, poput naše, upornošću i radom uvijek mogu bolje i više. Do sada su to pokazale pune dvorane a poziv iz Šibenika, za sudjelovanjem na 59. Međunarodnom dječjem festivalu je vrhunsko priznanje za njihov rad.

www.tomislavnews.com /mandino-selo.com