HrvatskaSvijetTG Čestitke

ČESTITAMO: Toni Kukoč ušao u Kuću slavnih!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ


Go to Kamen Galir

Ovo je trenutak za koji se ne možeš spremiti, kao da je san. Velika mi je čast biti ovdje, rekao je Toni Kukoč po dolasku na ceremoniju uvođenja u Kuću slavnih. Najavio ga je Michael Jordan.
Nakon Krešimira Ćosića (1996.), Dražena Petrovića (2002.), Mirka Novosela (2007.) i Dina Rađe (2018.), Hrvatska je ovu subotu dobila i petu zvijezdu na košarkaškom nebu!
Toni Kukoč (52), legendarni splitski košarkaš, trostruki osvajač NBA prstena i trostruki osvajač Eurolige, izabran je u elitno društvo Naismith Memorial Kuće slavnih u Springfieldu u Sjedinjenim Državama. Hrvatska je tako postala druga zemlja, iza SAD-a, s najviše ljudi u Kući slavnih!
– Ovo je trenutak za koji se ne možeš spremiti, kao da je san. Velika mi je čast biti ovdje večeras – rekao je Toni po dolasku.

Osim Kukoča, među izabranima su ove godine i Chris Boch, Bob Dandridge, Yolanda Griffith, Lauren Jackson, Fats Jenkins, Pearl Moore, Paul Pierce, Ben Wallace i Chris Webber od igrača, Val Ackerman i Howard Garfinkel od dužnosnika te Coton Fitzsimmons, Bill Russell i Jay Wridght od trenera.
Kukoča je u Kuću slavnih uveo Michael Jordan (58), koji je nedavno bio na krstarenju dalmatinskom obalom. I to nakon čudnog spleta okolnosti jer mu se MJ prvo ispričao s obzirom na to da mu se kći trebala udati taj dan, ali vjenčanje je otkazano zbog covida.

– Michael mi je onda rekao da će me predstaviti ako sam i dalje za to. A što mislite da sam rekao – nasmijao se Toni.
Uz Jordana, kao najavljivač na pozornici bio je i Jerry Reinsdorf (85), američki multimilijunaš i vlasnik Chicago Bullsa, piše 24 sata.

www.tomislavnews.com/24 sata