tomislavnews.com

ČOVIĆEVO POVIJESNO: “Jednu marku za RTV HB!”

Jučer je u Mostaru održano 9. zasjedanje Hrvatskog narodnog sabora B i H, možda i niste sve upratili, ali ako jeste, a …još razmišljate po čemu če biti upamćeno 9. zasjedanje , pomoći ćemo vam: ni po deklaracijama, ni po rezolucijama, ni po zaključcima, ni po odlukama, nego po povijesnom prijedlogu:
JEDNA MARKA ZA TELEVIZIJU (ŽIVI BILI)!
”Dobio sam mnoštvo prijedloga s terena kako financijski ojačati RTV HB. Kroz jednu kvalitetnu suradnju s Elektroprivredom HZ HB ja mislim da se može osigurati po jedna marka od svakog potrošača za RTV HB i ja se nadam da će to zaživjeti već od 1. srpnja”, posebno je istaknuo, pače naglasio, u svom “povijesnom” izlaganju Dragan Čović, čelnik HDZ i HNS i još koječega, u narodu poznat kao Datumarko Kalendarković, koji je do sada promašio u svim datumima kojima se redovito razbacuje, pa će, sigurno , i u ovome!
Da je barem obećao ukidanje tisuće tužbi pod prijetnjom ovrhe koje stižu Hrvatima u B i H zbog ne plaćanje 5 KM na računu za struju, a po nekoj isto tako političkoj odluci prije 15.tak godina,  također za televiziju, više i neznano koju? Pa je i na računu za struju u štali, jer je imala poseban priključak i sat, pisalo 5 KM za TV, a ako je vlasnicima krava vjerovati, krave nisu znale ni upalit televizor, haha
Ma, briga njega za to!

www.tomislavnews.com