TG Vijesti

DOBRO vam hladno i oblačno jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je minus 3 stupnja C, puše bura pa je hladnije nego se čini po temperaturi, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je oblačno, ima poneki prozorčić vedrine, a sunce se stidljivo nazire iza snježnih planina.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, oblačan i prohladan, ulice i putevi su zaledili, klizavi, pa je potreban krajnji oprez i pri hodanju i pri vožnji. Zima je pa je ovakvo vrijeme očekivano i nije ništa neobično. Vjerujemo da ste se i vi, kao obično, dobro naspavali, lijepo sanjali i pijete prvu jutarnju kavu s dragim ljudima, da ste svi dobro raspoloženi i da će vam u dobro raspoloženju i radnom elanu proći cijeli dan.

Život je previše kratak i kada bi trajao sto godine, e da bismo ga proveli u ljutnji, ne daj Bože u svađi, u mržnji, pa ne izdvajajte vrijeme, ni minut za to, jer nikada ne znate kada će život prestati, baš zato svaki novi od Boga darovani dan iskoristite za ljubav, za radost, za smijeh, za dobra djela, empatiju, a sve na korist i sebi i svima i svemu oko sebe, uljepšajte ovaj dan, svaki njegov sat i učinite svijet boljim!

www.tomislavnews.com