tomislavnews.com

DOBRO vam jutro iz sunčanog, vedrog i prohladnog Tomislavgrada!

copyright@tomislavnews.com

Temperatura je (samo!) 4 stupnja C, tiho je, a vedro nebo iznad duvanjskog kraja izmamilo je i sunce u rano jutro, a hladno je je u zraku, pomrzlo na zemlji.

Ugodan vam vedri i sunčani dan jesenji, a ako ste se dobro naspavali, budite i vi veseli i raspoloženi, pjevušite uz prvu jutarnju kavu, pjesmom rastjerajte teške misli i loše vijesti koje udaraju sa svih strana, raširite ruke u zagrljaj vedrini, sunčanim zrakama, pa ih sklopite u zahvalnost Bogu što vas i jutros probudi i svojim darom poljubi.

Nakon toga, budite orni i čili za posao, za kretanje, za šetanje, najgore je stajati u mjestu, vrtjeti se u krugu ili ići natraške kao ( Bože ‘prosti usporedbu!) HBŽ, haha. Ako nemate čemu drugome, nasmijte se barem i kiselo, ironično, našim političarima, oni su naša kazna, naš grijeh, pa izazivaju kroz suze smijeh.

Da je po njima ne bi nas ni sunce grijala, samo bi njima svjetlost davalo, ali, Bogu hvala, narod je uvijek pametniji, zato s ljubavlju u srcu i mirom u duši osvajajte sve oko sebe, osvajajte svijet i sve će biti za pet!

www.tomislavnews.com