tomislavnews.com

DOBRO vam oblačno i hladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je minus 2 stupnja C, puše slab vjetar, a nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim i teškim oblacima, miriše na kišu, a snijeg, pa se sunce još ne budi iza Vran planine.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, za mnoge dan odmora, a neki će i jutros žuriti na posao, iako je vrijeme nekako sanjivo, pa komu je Bog dao lijepo se još malo izležavati, budan sanjati. A lijepo je i ako ste već odavno na nogama, pijete jutarnju kavu s dragim ljudima, međusobno prepričavate što ste sanjali, a mudro prešućujete s kime ste se sreli u snovima.

U svijetu vlada rat, nepravda i sretni su oni koji nisu ni najmanji uzrok tomu. Ako ste u mogućnosti pomozite potrebitima, nazovite drage ljude i upitajte ih treba li im što, nekada je dovoljno uputiti im tople riječi, ako je njima ovladalo malodušje, pesimizam, osamljenost, ohrabriti ih kratkim razgovorom, osmijehom, možda nekim lijepim sjećanjem.

Za katoličke vjernike vrijeme je korizme, molitve i pokore, pa molite za zdravlje, za mir, jer mnogima je to potrebno, a sve što radite, sve što govorite ili mislite neka bude iz srca, s ljubavlju i radošću!

www.tomislavnews.com