tomislavnews.com

DOBRO vam oblačno i kišno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 13 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima punim padavina, sunce se još ne javlja, vjerojatno je na godišnjem odmoru.

Ugodan vam i blagoslovljen prvi radni dan u tjednu i prvi radni u mjesecu lipnju, koji poče s kišom, a padala je cijelo jučerašnje popodne, cijelu noć i ako se po jutru dan poznaje padat će i cijeli dan. Ako ste se dobro naspavali i lijepo sanjali, pijete prvu jutarnju kavu s dragim ljudima i sami uronjeni u lijepa sjećanja,  a jutro je kao stvoreno za sanjarenje, pa ako vam se ne žuri nigdje sanjarite malo dulje, prije će vam proći dan. Stvarnost nije lijepa kao snovi…

Ako vozite do posla ne žurite, polako vozite jer su ceste mokre i skliske, a vidljivost smanjena, pa je potreban krajnji oprez. Ako, pak, pješačite do posla ili idete u trgovinu, u ranojutarnju šetnju, nigdje bez kišobrana. Pa ako je danas oblačan i tmuran dan, vi budite vedri i dobro raspoloženi, uz zahvalnost Bogu na novim danu-lijepom daru.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i spremni pomoći drugima, s osmijehom na usnama širite vedrinu, radost i dobre vibracije!

www.tomislavnews.com