TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i kišno jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 12 stupnjeva C, tiho je, nebo iznad duvanjskog kraja prekriveno je sivim oblacima, kiša je cijelu noć pomalo padala i zoru je probila, pa je očekivati da če padati cijeli dan. Sunce je na odmoru.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, pred vikend, a stigla je najavljena promjena vremena, kiša i zahlađenje i lijepo osvježenje. Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i već pijete jutarnju kavu dobro raspoloženi, s dragim osobama ili sami uronjeni u lijepa sjećanja, drage uspomene. Ima osoba koje vam svojim dolaskom, a da vam nisu ni članovi obitelji, ni rod, uljepšaju dan, uljepšaju cijeli tjedan. Osobe s kojima niste ni odrasli, ne znate od kuda, nekada sasvim nenadano, pojave se u vašem životu i ispune ga dobrotom, radošću, razumijevanje, pozitivnim odnosom prema životu, koji vam se uvuku pod kožu, ispune ljubavlju i mirom, koje su vam nadahnuće. Naravno, svaka medalja ima dvije strane, pa tako ima i osoba koje sretnete jednom i ne želite ih više sresti, izbjegavate ih koliko god je to moguće, jer su uvijek ljuti, uvijek im netko kriv, nećete čuti njihov smijeh, ne znaju za šalu, život im je čista negativa koju žele prenijeti i na druge. Želimo vam i danas i svakoga dana da sretnete pozitivne, optimistične osobe, da ih zadržite za prijatelje, u svojoj blizini, oni vas nikada neće iznevjeriti, zatajiti.
S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom za druge, zahvalite Bogu na novom danu-najljepšem daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije.
www.tomislavnews.com