tomislavnews.com

DOBRO vam oblačno i kišovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 4 stupnja C, nema vjetra, a nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim, teškim oblacima, kiša ne prestaje padati već četvrti dan, sunce je i dalje na odmoru, a kiša je dovoljno natopila zemlju pa može i prestati, ako je po željama?!

Ugodna vam i blagoslovljena subota, dan je odmora, a i što biste mogli raditi na ovoj kiši, jutro i dan su nekako pospani, pravi proljetni, pa tko može najbolje je ostati u toploj postelji, ako se i ne spava, na miru se sanjari ili čita dobra knjiga.

A sanjariti možete i uz prvu jutarnju kavu, vratiti se u djetinjstvo, malo trčkarati cvjetnim livadama Duvanjskog polja, a onda se počne vrtjeti film idućih dana, odrastanja i mladosti, koji nisu bili bezbrižni, ali su u sjećanju uvijek lijepi, ljepši nego danas kada je svatko za sebi, ali i cijeli svijet, zaokupljen brigama. Pojedinac je nemoćan promijeniti svijet, ali kada bi većina danas učinila barem jedno dobro djelo svijet bi postao bolje, zato danas pozitivnim mislima i širokim osmijehom razvedrite nebo, uputite molitve za prestanak rata, dijelite ljubav i dobre vibracije, pa neka svijet za vaš osmijeh i ljubav postane ljepši, bolji!

www.tomislavnews.com