tomislavnews.com

DOBRO vam oblačno i kišovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 3 stupnja C, tiho je,  kiša propadava, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima punim padavina, a suncu je danas neradni dan pa se ne pojavljuje.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, tmuran i oblačan, nije hladno za ovo doba godine, a snijega još ima, skupljenog  u gomilama, a na brdima, planinama još je čist i bijel, pa se može gaziti po “cilacu”, prtiti kako bi drugima bilo lakše ići, a najčešće su žene te koji probijaju nove putove, ma što drugi (muškarci) o tome mislili. Takve su žene, na početku i na kraju svega, sretne kad drugima pomažu!

Dakle, uvijek ima nešto dobro, a do vas je hoćete li to primijetiti, hoće li dobro i lijepo prevladati u vašem pogledu, u vašem srcu, osjećanju. Kažu kako se gleda srcem, ono što je u nama, što je u našem srcu i našoj duši, takve stvari i pojave vidimo i očima.

Zato jutros, ali i svaki dan, započnite  dobrim raspoloženjem uz kavu s dragim osobama, uz vedar osmijeh, može danas i pjesma ženama u čast, samo neka je veselo na ovom tmurnom danu.

Sa srcem ispunjenim ljubavlju, dušom mirom i veseljem, sa sjajem u očima i bistrim pogledom, širokim osmijehom krenite hrabro ususret i današnjem danu-vrijednom i najljepšem Božjem daru, danu u kojemu ćemo širiti ljubav i radost!

www.tomislavnews.com