tomislavnews.com

DOBRO vam oblačno i kišovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 8 stupnjeva C, nema vjetra,  nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, kiša već propadava, a sunce još spava.

Ugodan vam i blagoslovljene privi radni dan u zadnjim travanjskom tjednu, a nakon sunčanog i uglavnom vedrog vikenda, jutros je nebo obuklo sivu haljinu, ali vjerujemo kako ste se preko vikenda lijepo našetali, toplinu sunčanih zraka upili i plavoga neba nagledali, pa ste spremni i na promjenu vremena, na oblake i kišu.

Nadamo se da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali, pozitivnom energijom napunili  i spremni ste na izazove novoga dana, svladati sve prepreke koji bi vam se, eventualno, našle na putu. Samo hrabro i ne bojte se, tko ljubav u srcu nosi miran je i posvećen i nikada nije sam, neka ide kuda želi i radi što voli, a da je dobro i korisno i njemu i svima oko njega, jer tuđe dobro nikada nikome ne treba smetati ako je s pravdom stečeno, a onome na drugi način ne želimo ni misliti, ni pisati, jer vjerujemo da vi niste među njima.

S ljubavlju u srcu i mirom u duši, empatijom i pozitivnim mislim, s osmijehom na usnama i radeći dobra djela neka vam bude ispunjen i ovaj dan – veliki Božji dar i neka bude radostan!

www.tomislavnews.com