TG Vijesti

DOBRO vam dobro oblačno i kišovito jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 14 stupnjeva C, puše povjetarac, kiša rominja, a nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim, kišnim oblacima, sunce još spava.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, oblačan i kišan i sigurno ćete jutros uz jutarnju kavu gledati oblačno nebo i dosadnu kiša kako rominja i pomisliti kako je ovo proljeće baš zakupilo oblake i kišu, a sunce samo manjim dijelom. Zato se odmah prebacite na “drugi kanal” i razmišljajte kako je blizu ljeto i da će se do tada kiša ispadati, valjda?!

A vedrinu i raspoloženje potražite u svojoj nutrini i u svome okruženju, u lijepoj jutarnjoj priči, u šalama s osobama u svojoj blizini. Ako ste zdravi, a i vaši bližnji su dobro u zdravlju, nemate razloga biti neraspoloženi, a stotinu je razloga da budete veseli, radujete se životu i širite optimizam,  kiša neka pada, prestat će kada-tada!

S ljubavlju u srcu i mirom u duši, empatijom za druge, s osmijehom na usnama krenite hrabro ususret i ovom novom danu – Božjem daru i  učinite ga jedinstvenim po ljepoti i dobročinstvu!

www.tomislavnews.com