tomislavnews.com

DOBRO vam oblačno i kišovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 10 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem prekrili su sivi oblaci, čuje se i grmljavina, kiša pomalo pada, a sunce još spava, jesen je prava.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, oblačan i kišan, uobičajen za kraj rujna, za jesen. Jutro je nekako sanjivo, ali vjerujemo da ste se dobro naspavali, lipo sanjali i već pijete prvu jutarnju kavu, a nastavili ste sanjariti, što je ljepše i lakše nego se trgnuti i krenuti na posao, mnoge čekaju obveze, ali ne žurite, jest dan malo pokratio i sve je kraći s dolskom jeseni, ali ima dana, a u Boga nema kasne, samo neka ste živi i zdravi, dobro raspoloženi, još ako volite i ako ste voljeni, pa vi ste posvećeni i sretni. A svi koji ljubav u srcu nose, mirni su i blagoslovljeni, neka idu kamo žele, rade što im srce kaže, neka se ničega ne boje, jer strah je velika kočnica našega djelovanja. Zato, ako radite dobra djela, nikoga ne mrzite, nema razloga za strah, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru, krenite hrabro odrađivati za danas planirano, ali i ono što slučajno iskrsne.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, optimizmom, empatijom za druge, s osmijehom na usnama i vedrim pogledom, širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe i tamni oblaci će se razići!
www.tomislavnews.com