TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i kišovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 14 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim, kišnim oblacima, a kiša pada, sunce još spava.

Ugodan vam i blagoslovljen novi dan, za mnoge zadnji radni u tjednu, pred vikend, a kiša je padala i jučer i cijelu noć, pada i jutros, bilo je i grmljavine, takva je jesen, kišovita i često sumorna, ali bez jeseni nema ni zime, ni proljeća, ni ljeta. Sve u svoje vrijeme i svaki dan, svako godišnje doba, ima svoju ljepotu samo se treba potruditi i pronaći je, svako ima i onu drugu stranu, probleme, ali tu smo da ih rješavamo.
Danas je svetkovina svetoga Franje Asiškog, omiljenog sveca duvanjskoga kraja, pa za one zaboravne podsjećamo: Svečana sveta misa danas u duvanjskoj Spomen- bazilici je u 18 sati. Sveti Franjo je naslovnik crkve i zaštitnik duvanjskih Župa Bukovica i Rašeljke. Svečana sv. misa i u Bukovici i u Rašeljkama je u 11 sati.
Nakon ovih informacija bitnih za duvanjski vjernički puk, pitamo vas: jeste li se naspavali? Nekima je smetala jaka kiša i grmljavina, nekima nečista savjest, ali vjerujemo da vas je većina dobro spavala i lijepo sanjala, već pije kavu s dragim osobama i planira što danas raditi. Najbolje je završiti što ste planirali ovoga radnoga tjedna, pa subotu ostaviti za opuštanje i razmišljanje, jer slijedi stresna nedjelja: za koga glasati?!
S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, uz zahvalnost Bogu na još jednom danu-lijepom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije.

www.tomislavnews.com