TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i kišovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 12 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je gustim kišnim oblacima, a kiša je probila zoru, pada, sunce se ne javlja iza maglovitih planina.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, oblačan i kišovit, ali razmjerno topao. Nakon više sunčanih i vedrih dana, dođe red i na kišu, samo neka ne bude višednevna kakva zna biti u jeseni duvanjske. Noćas je isto kišilo i bilo ugodno za spavanje, pa vjerujemo da ste se naspavali i odmorni jutros ustali iz postelje. Jutro je sanjivo, ali uz jaču kavu brzo ćete se razbuditi i krenuti na posao ako radite izvan doma.
Ceste su jutros mokre i klizave, pa vozači dobro pripazite dok vozite i ni slučajno ne uzimajte u ruke mobitel, ne samo što činite prekršaj nego je i vrlo opasno. Vozači to znaju, ali nije naodmet ponoviti. Malo je i maglovito, pa oprezno i sukladno prometnim propisima, poštujte znakove! Jutros malo o putovima i vozačima, jer nam slijede mokre ceste, magle, možda i klizave, snježne, pa treba na vrijeme pripremiti se!

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, empatijom za druge, uz zahvalnost bogu na velikom daru-novom danu, s osmijehom na usnama širire radost i vedrinu u ovom tmurnom danu!

www.tomislavnews.com