tomislavnews.com

DOBRO vam oblačno i kišovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 14 stupnjeva C, tiho je, nebo iznad duvanjskog kraja prekriveno je sivim, teškim oblacima, maglovito je u podnožju planina, a sunce je na odmoru, možda na moru, kod nas se i ne nazire.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan pri kraju radnoga tjedna, na svetkovinu svetoga luke, a toplo je i ne trebate, kako upućuje narodna poslovica, stavljati u “nidra ruke”, jer je razmjerno toplo. Vjerujemo da ste se dobro naspavali u ovoj kišnoj noći, ustali iz postelje orni i dobro raspoloženi pijete jutarnju kavu s dragim osobama, razmišljajući što danas raditi i kako svijet barem za mrvicu učiniti boljim i ljepšim.
Završite planirano za ovaj tjedan, a ako i ne završite ima u Boga dana, neće ih nestati, a dok ste živi i zdravi posla će uvijek biti. Važno je da ste vedri na ovom oblačnom danu i da sa zadovoljstvom obavljate posao ili o lijepim temama čavrljate s kolegama, prijateljima obitelji, bilo oči u oči ili telefonski. Ne telefonski ako vozite, jer su ceste mokre i skliske, a zbog magle po dolinicama smanjena je vidljivost.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, spremni pomoći drugima, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru, s osmijehom na usnama širite dobre vibracije neka rastjeraju tamne oblake!

www.tomislavnews.com