TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i kišovito prvo ovogodišnje jesensko jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka  je 16 stupnjeva C, puše slab vjetar, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima punim kiše, koja već rominja, a sunce još spava, jesen prava.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, kalendarski početak jeseni, ali i astronomski tako da ljetu možemo već odbrojavati minute, jesen stiže danas točno u 8:49 sati. Dočekajmo je budni, iako je jutro pospano, raširimo joj ruke za dobrodošlicu, da nam bude zdrava, dobra, ugodna tijelu i duši.

Vjerujemo da ste se dobro naspavali i ispijate prvu jutarnju kavu s dragim osobama ili lijepim sjećanjima ne gledajući na tamno nebo, nego osjećajući ljubav i zadovoljstvo u svome srcu, zahvalni Bogu na još jednom danu, na još jednom godišnjem dobu u kojemu ćete raditi samo dobra i korisna djela, vidjeti samo ono što je lijepo, što je dobro, a izbjegavati sve loše, negativne ljude, teške i mučne priče, te da će vas ružni događaji zaobići u velikom luku.
S ljubavlju u srcu i mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom, mi ljeto ispraćamo i dobrodošlicu jeseni želimo s osmijehom i pogledom na ove duvanjske ruže koje se još ne predaju,  ne mareći za jesen-cvjetaju!

www.tomislavnews.com