tomislavnews.com

DOBRO vam oblačno i pohladno nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

copyright@tomislavnews.com

 



Temperatura je 12 stupnjeva C, puše lagani vjetar, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim, kišnim oblacima, a sunce još spava dubokim snom iza Vrana!

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja posljednja u mjesecu kolovozu, nekako je vrijeme sumorno i da nije zelenih listova na drveću koji su zablistali nakon kiše sličilo bi na jesen, ovako zelenilo i cvijeće uljepšavaju zadnje dane kolovoza.

Nedjelja je dan molitve i odmora, dan koji posvetite sebi i obitelji, svemu lijepom i dragom, svima i svemu što volite. Uz jutarnju kavu porazgovarajte s osobama koje volite ako su s vama, ako su daleko od vas a jako vam nedostaju nazovite ih tijekom dana, nemojte odmah na uranku, možda još spavaju, odmaraju. Radije, ako ste sami, probudite lijepe uspomene, sjećanja i time zasladite nedjeljnu kavu, početak dana.

Ako volite oblačno vrijeme i kišu prošećite dragim i poznatim ulicama, puteljcima, a ako vam ovo vrijeme ne odgovara, raspoložite se dobrom knjigom, televizijom, ali prije toga otvorite malo i naš portal, možda vam se i tu nešto svidi, pronađete neki tekst, neku vijest, neku lijepu fotografiju…

Danas samo lijepo, optimistično, što je vrijeme oblačnije vi budite vedriji, zaljubljeniji, radosniji, volite ovaj svijet, jer život je lijep ako ga takvim učinite i svakom novom danu raširite ruke u zagrljaj.

www.tomislavnews.com