TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i prohladno jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 13 stupnjeva C, puše slab vjetar, nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je oblačno, a sunce se nazire iza sivih oblaka iznad dragih planina.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, oblačan i hladniji u odnosu na proteklih 60-tak, možda i više dana, ali vrijeme je i da malo zahladi, vrijeme je za duge rukave, a nakon toga dolazi i loženje vatre u šporetu, u kaminu, dakle za grijanje domove, pa vjerujemo da ste svi nabavili ogrjev, bilo koje vrste.
Vjerujemo da ste se dobro naspavali i lijepo sanjali, pa iako toplina nije još izišla iz kuća, noćas je trebalo tražiti i deblju deku za pokriti se.
Uz jutarnju kavu s dragim osobama ili sami uronjeni u lijepa sjećanja, važno je da ste dobro raspoloženi, da su vam misli vedre, pozitivne, unatoč tamnim oblacima, ispod kojih, znate to, krije se vedro plavo nebo, koje čeka svoju prigodu ukazati nam se.
Ako niste meteoropat ne dajte da vrijeme utječe na vaš radni elan, na vaše raspoloženje, vrijeme se učas promijeni, a vi budite uvijek veseli, uz zahvalnost Bogu na novom danu-lijepom daru.
S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, empatijom za druge, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije na sve strane!

www.tomislavnews.com