TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i razmjerno hladno jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

temperatura je minus 3 stupnja C, puše lani vjetar, a nebo nad Duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, na istoku je malo vedrine, sunce se polako budi!

Ugodan vam i blagoslovljen dan i neka vam bude kao lijep san koji ste noćas snivali, a danas ste spremni početi ga ostvarivati, polako, ne žurite, brza rađa nije dobra rađa, pa se treba ponavljati i mnogo više vremena izgubiti.

Vjerujemo kako ste se napunili radnim elanom, radujete se novom danu – Božjem daru, susretu s radnim kolegama na zajedničkom poslu, ako, slučajno, radite sa strankama koji od vas očekuju uslugu, budite ljubazni koliko god je to moguće, jer znajte kako nikomu nije ugodno tražiti nešto i kada to dobro plaćaju! Odbacite aroganciju, ne zanovijetajte nego savjetujte, neka vam ljudi pamte po osmijehu, po lijepim riječima, modrim savjetima i brzoj usluzi, bilo da radite u trgovini, ugostiteljskom objektu ili u općinskim/županijskim službama, poduzetnik ste ili bankar, svejedno.  Znajte, nema nezamjenjivih i svatko ima vrijeme trajanja, a dobar glas ostaje i kada čovjek nestane.

S ljubavlju u srci i  osmijehom na usnama odradite, provedite i ovaj dan, osjetit ćete radost na njegovom kraju i mirno utonuti u san!

www.tomislavnews.com