TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i razmjerno toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 12 stupnjeva C, nema ni daška vjetra, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, maglovito je, a sunce se još ne nazire.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, oblačan i vjerojatno kišan, jer će se teško ovi oblaci razići ili nestati ovako kiše prepuni. Vrijeme i jest od dugih kiša jesenskih, vjerujemo da ste krumpire povadili s njiva, jer ima ona duvanjska: “Sveti Frane nestade u polju hrane”, a sutra je sveti Frano, pa ako niste, vrijeme je.
Nadamo se da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali, prvu kavu već popili, mnogi i na radno mjesto već stigli, a jutro je sanjivo i nije za neki teži posao dok se dobro ne razdani. Ali vas molimo, ako ste, a sigurno većina vas jest, na društvenim mrežama, izbacite mržnju iz srca, negativu u ovo predizborno vrijeme. Naravno da vas ima nezadovoljnih životom, ogorčenih na vlast, na državu, na upravljanje, ali recite to, napišite s manje gorčine, kleveta, laži, podvala, ne zaboravite da osoba piše ono što u sebi nosi i kako se s tim nosi. Ako pišete, komentirate s lažnih profila, to znači da ste se unaprijed odlučili za laž, za podvale, za kukavičluk, a to nije dobro, mi tako mislimo, a vi – eto vam!

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i djelovanjem, empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-lijepom daru, s osmijehom na usnama širite dobre vibracije!

www.tomislavnews.com