TG Vijesti

DOBRO vam pretežito oblačno i razmjerno toplo jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 4 stupnja C, nema vjetra pa se čini toplije, a nebo iznad duvanjskog kraja prekriveno je sivim oblacima, ima po neki prozorčić vedrine, ali sunce , čini nam se, još spava, a i jest neko jutro sanjivo.

Ugodan vam i blagoslovljen dan, sanjiv i oblačan, pa ako ste u mogućnosti, ako ne trebate nigdje ići, ne morate žuriti, uz jutarnju kavu nastavite sanjariti, bilo da probudite lijepa sjećanja ili razmišljate o boljem i ljepšem sutra.

Život se ne sastoji samo od posla, od trke za zaradom, treba malo i zastati, odmoriti, uživati u svakom trenutku, u svakom satu, u darovanom nam još jednom danu. Treba uživati s obitelji, prijateljima, dragim ljudima, u lijepoj priči, u šali, u razmjeni osmijeha, milih pogleda.

Sjećate li se kada ste se zadnji put glasno smijali, ono baš iz srca? Teško vam se sjetiti, pokušajte zato danas jer kažu znalci kako je smijeh najbolji lijek i pokreće u čovjeku najviše mišića, protrese cijelo tijelo.

Neka vam smijeh i osmijeh prodre i u srce i u dušu i pokrene ljubav da se širi oko vas, nadugo i naširoko i dan će biti kao lijep san!

www.tomislavnews.com