TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i tiho jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 16 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je oblačno, a sunce još spava, sluti se jesen prava.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, pred vikend, a jutro je svježije u odnosu na prošle dane, jer je s prvim satima ovoga dana (oko 2:00 sata) počelo “sivati i grmiti”, padala je jaka kiša oko sat vremena, puhao vjetar, ali hvala Bogu sve se ubrzo stišalo, a kiša zemlju natopila. Dobro je to i zbog mogućih požara da je nakvasila suhu travu koju je teže zapaliti, dobro je i što je kiša oprala krovove i ulice, očistila zrak, nestalo sparine i vrućine.
Danas započinje i predizborna kampanja za lokalne izbore u B i H, ali ne zamarajte se time, ako ste obični glasač, birač, ako niste kandidat na izbornim listama. U malim gradovima, mjestima, a takvih je većina u BiH, svi se međusobno poznaju, znaju što tko ima za ručak, a najbolje znaju kakav je tko čovjek. Ne u što se pretvara ovaj mjesec dana do izbore, nego kakav je od kada ga znate, zavarati se lijepim i obećavajućim riječima ne dajte! Vjerujemo da odavno znate za koga ćete glasati, koga u vlast birati i ne dajte se obmanuti u predizbornoj kampanji, znate da se tu najviše laže i obećava, uz prigodu kada se prosi djevojka, haha.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, čiste savjesti spremni pomoći onima kojima je pomoć potrebna, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje!
www.tomislavnews.com