tomislavnews.com

VIDEO: DOBRO vam oblačno i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 18 stupnjeva C, nema vjetra, a nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim kišnim oblacima, sunce je, čini se u dubokom snu, još se ne nazire iza dragog Vrana.

Ugodan vam i blagoslovljen novi dan i svaki njegov sat, sunčan ili oblačan, potrudite se korisnim i dobrim djelima ispuniti i ovaj dan. Tmurno je nebo, ali uz prvu jutarnju kavu ne gledajte kroz prozor ako boja neba utječe na vaše raspoloženje i sve što bi vam moglo u rano jutro pokvariti dan, zaobiđite. Razmišljajte samo o lijepim stvarima, razgovarajte s pozitivnim osobama, reagirajte s empatijom, suosjećajte s drugim ljudima, saslušajte ih i pokušajte razumjeti njihove probleme i pomoći im koliko je to u vašoj mogućnosti.

A tmurni oblaci će proći, past će kiša i pojaviti se sunce, vedrina, kao i u životu, smjenjuju se radost i tuga, a nekada se sami sebi divimo kako neke tužne i teške događaje preživimo, nekada mislimo kako se nikada nećemo nasmijati, osjetiti radost, ljubav i hvala Bogu da nismo u pravu!

I dok god u našem srcu ima ljubavi, u duši nam vlada mir, a  pozitivne su nam misli i dobre namjere, život ćemo učiniti boljim i ljepšim, i sebi i drugima!

www.tomislavnews.com