TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 18 stupnjeva C, tiho je, a nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim kišnim oblacima, sunce se još nije probudilo, a do kada će spavati teško je prognozirati.

Ugodan vam i blagoslovljen dan, topao, oblačan i po svoj prilici kišovit, čini se kiša samo što nije, a pri kraju smo tjedna i već u drugoj polovici rujna. Ako ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i uranili, pa pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama ili sami, budite Bogu zahvalni što vam je darovao još jedan dan, pa zahvalite tako što ćete, koliko ste u mogućnosti, pomoći potrebitima, utješite one utjehe potrebna.

Ako su vaši najdraži daleko od vas telefonski pričajte s njima, upitajte ih za zdravlje, za raspoloženje i nakon toga, rasterećeni dijela briga krenite na posao, ako vam je Bog dao biti zaposleni negdje na radnom mjestu gdje doprinosite i sebi i široj zajednici.

Sve što budete radili bit će vam lakše s ljubavlju u srcu, mirom u duši, osmijehom na usnama i pozitivnim mislima, dobrim raspoloženjem i radošću nagradite i sebe i sve oko sebe!

www.tomislavnews.com