tomislavnews.com

DOBRO vam oblačno i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 17 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, iza koji se još skrivaju sunčane zrake.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, tmuran i oblačan, a mogla bi kiša, daj Bože da unese malo svježine, jer sparina vlada već nekoliko dana , a i zemlja je željna kiše. Najavljeno je i žuto upozorenje za grmljavinsko nevrijeme, samo da ne bude krupe, grada…iako ni grmljavina, posebice ljetna, nije ugodna, a može biti i opasna.
Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali, drage vam osobe u san dolazile, pa vam bilo žao probuditi se, ali na ovakvom sanjivom jutru možete još malo sanjariti uz prvu jutarnju kavu, a onda na posao, ali ne žurite, polako, prije ćete stići.
Mnogi nas često pitaju, pa su nam poručivali i jučer, zašto ne pišemo više o politici, ružnim događanjima i u našem gradu Tomislavgradu, u HBŽ i šire? Znamo da bi se to više čitalo, ali naš prioritet, naša uređivačka politika, koncepcija je od početka bila pisati samo o dobrim, lijepim stvarima i osobama koje to svojim životom zaslužuju predstaviti ih, pohvaliti. Politika nam se odavno zgadila, pa ako ponekad i pišemo to je “vrisak”. O ružnim pojavama, o nemilim događanjima pišemo samo kada to ne možemo izbjeći i kada će kritika ili foto kritika promijeniti to nabolje, ili kada prenosimo priopćenja iz policije, iz MUP, iz službenih izvora ili osobnim svjedočenjima. Tako se odnosimo i prema komentarima, ne dopuštamo psovke, uvrede, to se automatski briše. Dakle, želimo prioritet dati pozitivnim osobama, pojavama, događanjima…Znate vi to i zato nas pratite i čitate, vas više od 50 000 čitatelja, a to je veliko bogatstvo. Udušišmo jutros, a to ne želimo, ali otme se!
S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, empatijom, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje svuda i na svakoga oko sebe!
www.tomislavnews.com